Trpezarija

accessibility.listing.screenReader.filterbar

229 artik(a)la

229 artik(a)la

Vitrina Max Box

Premium Living
umesto 82.999,‒ RSD
66.399,‒ RSD
Vitrina Max Box - boja hroma/antracit, Modern, staklo/metal (109/179/42cm) - Premium LivingVitrina Max Box - boja hroma/antracit, Modern, staklo/metal (109/179/42cm) - Premium Living
Uštedite 20%

Klupa Eileen

Premium Living
umesto 34.999,‒ RSD
29.999,‒ RSD
Klupa Eileen - siva/crna, Modern, metal/tekstil (171/88/65cm) - Premium LivingKlupa Eileen - siva/crna, Modern, metal/tekstil (171/88/65cm) - Premium Living
Uštedite 14%
Prikazano 60 od 229 artikala

mömax trpezarije - za stolom sa stilom

Trpezarija treba da bude funkcionalna i istovremeno odiše toplinom i prijatnošću - jer za kuhinjskim stolom jedemo, učimo i prepričavamo doživljaje na kraju radnog dana. 

Veći prostor opremite pravougaonim trpezarijskim stolom koji možete upariti sa stolicama ili klupama, a svoje omiljene servise za ručavanje složite u vitrine različitih boja i dimenzija. Za mali stan ili apartman idealan je moderan barski sto. Ukoliko želite gotovo rešenje, izaberite trpezarijski set koji vam omogućava da opremite celu trpezariju u jednom potezu. 

Trpezarijski sto – srce trpezarije

Potreban vam je prostrani sto za porodična okupljanja, za kojim se pišu domaći zadaci i radi od kuće ili možda kompaktni sto jer ste ograničeni prostorom? Odlično rešenje je sto koji se razvlači. U mömax-u ćete naći trpezarijske stolove u različitim dimenzijama za svačiji džep.

Trpezarijske stolice

Za stolom želimo da se smestimo udobno zato posvetite dovoljno pažnje odabiru pravih stolica. Bez obzira na to da li ćete se odlučiti za klasičnog «četvoronošca», za stolicu sa naslonom za ruke ili stolicu sa fleksibilnim sedištem – u mömax-u imamo sve.

Trpezarijske klupe

U poslednje vreme popularne su trpezarijske klupe. Na njima se može smestiti više osoba, a uz to su i multifunkcionalne jer ih možete koristiti i kao klupe za predsoblje.

Barski stolovi i stolice

Barski stolovi i stolice vrlo su funkcionalni, posebno u manjim prostorijama. Barski sto može poslužiti i za odvajanje kuhinje od dnevnog boravka, a barske stolice savršeni su dodatak kuhinjskim ostrvima. Ako ste ograničeni prostorom, barski sto vam može poslužiti i kao trpezarijski, a praktičan je i za brze obroke.

Vitrine

Lepo posuđe, blistave čaše i dekorativni predmeti doći će do izražaja u vitrinama. Uz decentnu LED rasvetu i sama vitrina postaje dekorativni komad nameštaja, dok se indirektnom rasvetom istovremeno stvara topla atmosfera u trpezariji.