Posteljina & pokrivači

accessibility.listing.screenReader.filterbar

292 artik(a)la

292 artik(a)la
Prikazano 60 od 292 artikala

Spavajte čvrsto na savršenom jastuku!

Jastuci su neizostavan deo svakog kreveta, a koriste se za podupiranje glave i vrata tokom spavanja. Jastuci su dostupni u raznim oblicima, veličinama i dizajnom i koriste se za dodatnu udobnost i potporu tokom spavanja. Jastuci takođe mogu da se koriste kao dodatna potpora za telo kada ležite ili sedite. Ako imate bolove u vratu, za vas je idealan jastuk za vrat. Jastuci mogu da se koriste i kao dekoracija u spavaćoj ili dnevnoj sobi. Jastuci su dostupni u različitim bojama, tkaninama i stilovima. Pronađite svoj idealan jastuk uz mömax!
 

Spavajte i osećajte se bolje uz podloge i zaštitu za dušek

Podloga za dušek je tanak sloj materijala koji se stavlja na vrh dušeka kako bi ga zaštitio od prljavštine, mrlja i habanja. Takođe može da pruži dodatnu udobnost tokom spavanja ili odmaranja. Podloge za dušeke obično mogu da se peru u veš mašini i lako se održavaju.
Podloge za dušek dizajnirane su tako da odgovaraju različitim veličinama i debljinama dušeka. Naddušek je tanak, često postavljen sloj koji se stavlja na vrh dušeka za dodatnu udobnost i potporu. Naddušeci mogu da poboljšaju osećaj ležanja na starom dušeku, čineći da ponovo bude kao nov. Oni takođe pomažu pri smanjenju pritiska tokom spavanja i mogu da se koriste kao dodatna amortizacija za osobe sa bolovima u leđima ili drugim fizičkim bolevima. Naddušeci su dostupni u različitim veličinama, debljinama i materijalima, stoga je važno odabrati onaj koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Pokrijte se toplim i udobnim jorganom

Jorgan  se sastoji od dva sloja tkanine sa slojem izolacijskog materijala umetnutog između. Tri sloja spojena su zajedno ukrasnim uzorkom, tradicionalno poznatim kao prošivanje. Jorgani se koriste vekovima, kako za grejanje, tako i za dekoraciju, a mnogi jorgani se smatraju umetničkim delima. Vaš novi mömax jorgan omogućava vam da uživate u prijatnoj klimi za spavanje u bilo koje doba godine!

Spavajte bolje na najmekanijim čaršavima

Čaršav je ravni, pravougaoni komad tkanine koji se koristi za pokrivanje kreveta ili dušeka. Obično je izrađen od pamuka, lana, poliestera ili mešavine ovih materijala. Čaršavi su obično bele, prljavo bele ili svetle pastelne boje, ali mogu da budu u različitim bojama, uzorcima i teksturama. Čaršavi štite dušek od prljavštine, znoja i prosipanja i takođe mogu da pomognu u održavanju dušeka hladnijim tako što odvode vlagu. Čaršavi treba redovno da se peru kako bi se uklonila prljavština i neugodni mirisi. Takođe mogu da se koriste za dodavanje dekorativnog elemeta krevetu, budući da su dostupni u različitim bojama, uzorcima i teksturama. Kod nas pronađite čaršave sa gumom ili bez gume.

Savršena posteljina za prijatan san!

Za dobar san bitan je odabir prave posteljine. Osim zaštite vašeg kreveta, posteljina može da promeni izgled vaše sobe. Pronađite savršenu posteljinu, jastuke, jorgane i čaršave za vaš krevet. Ne zaboravite da obratite pažnju na dezen. Možete birati između raznih boja, printova i uzoraka, tako da možete pronaći nešto što odgovara vašem stilu i dodaje dašak ličnosti vašoj spavaćoj sobi. Želimo vam lepe i prijatne snove.