Kupatilo

accessibility.listing.screenReader.filterbar

436 artik(a)la

436 artik(a)la
Prikazano 60 od 436 artikala

Savršeno mesto za opuštanje i osveženje

Početak i završetak radnog dana biće jednostavniji i prijatniji u kupatilu opremljenom praktičnim kupatilskim nameštajem. Pronađite kupatilske elemente, ogledala i dodatke za kupatiloUz mömax kupatilski nameštaj kupatilo postaje prava oaza za odmor. Za vas smo pripremili moderan kupatilski nameštaj kako biste mogli da opremite svoje kupatilo prema sopstvenom ukusu. Želimo vam prijatan i nasmejan početak dana!

Mesto za osveženje, opuštanje i regeneraciju

Kupatilo je vrlo važan deo doma i jedna je od prostorija koja se koristi svakodnevno više puta. Stoga je važno da bude dobro opremljena. Kod nas možete da pronađete sve na jednom mestu za vaše kupatilo. Od donjih i gornjih kupatilskih elemenata, do visokih, visećih i elemenata ispod umivaonika i kupatilskih elemenata sa ogledalom. Opremite svoje kupatilo brzo i jednostavno u mömax-u!

Upotpunite kupatilo kupatilskim ogledalima

Kupatilsko ogledalo neizostavan je element svakog kupatila. To je reflektujuća površina koja se koristi za sređivanje, šminkanje, brijanje i druge svakodnevne poslove.  Ogledala za kupatilo dostupna su u raznim oblicima, veličinama i stilovima, od tradicionalnih ogledala u ramovima do modernih ogledala bez ramova. Mogu da se montiraju na zid, okače na plafon ili postave na umivaonik. Mnoga kupatilska ogledala imaju ugrađenu rasvetu, premaze otporne na zamagljivanje i podesive uglove za dodatnu praktičnost. Neka ogledala su čak dostupna sa integrisanim policama i ormarićima za dodatno odlaganje. Bilo da želite klasičan ili nešto moderniji izgled, tu je ogledalo koje može da zadovolji vaše potrebe.

Pretvorite kupatilo u svoj spa

Dodaci za kupatilo su predmeti koji se koriste za uređenje i poboljšanje izgleda kupatila. Omogućavaju da prilagodite kupatilo prema sopstvenom stilu. U mömax-u možete da pronađete korpe za veš, police za tuš, držače peškira, zavese za tuš, dozatore sapuna, toaletne četke i ostale dodatke. Kupatilski dodaci mogu da naprave veliku razliku u izgledu i atmosferi u kupatilu. Oni takođe mogu da pomognu da kupatilo bude organizovano i uredno. Stalci i držači za peškire pomažu da se peškiri drže podalje od poda, dok su posude za sapun i dozatori prikladno mesto za držanje sapuna i drugih predmeta. Zavese za tuš kabinu obezbeđuju privatnost i pomažu da prostor za tuširanje bude suv. WC četke i klipovi neophodni su za održavanje kupatila čistim, dok držači za toaletni papir drže toalet papir nadohvat ruke.