Kreveti

Udobni i moderni - mömax kreveti

Trećinu dana provedemo spavajući pa je važno da mesto na kojem toliko dugo boravimo bude savršeno. Za vašu oazu mirnih snova iskombinujte bračni krevet sa dušekom po vašoj meri ili se odlučite za jedan od mnogih boxspring kreveta.
Pogledajte celu ponudu i oduševite se udobnošću mömax kreveta. 

accessibility.listing.screenReader.filterbar

494 artik(a)la

494 artik(a)la
Prikazano 60 od 494 artikala

Krevet – centar spavaće sobe

Vaš krevet utiče na kvalitet vašeg sna, a znamo da je kvalitetan san temelj dobrog dana. Međutim, krevet je i centralni komad nameštaja u vašoj spavaćoj sobi. Ako je ne samo udoban, već i dekorativan, poželećete da u spavaćoj sobi provodite vreme i tokom dana.

Savršen krevet za zdrav san

  • Klasični krevet: okvir, podnica i dušek nude bezbroj varijanti, od rustikalnog stila sa drvenim okvirom do kreveta sa fiokama koje stvaraju dodatni prostor za odlaganje.
  • Boxspring krevet: ako je vaša spavaća soba dovoljno velika da u njoj može da dominira krevet, svakako bi trebalo da legnete na neki od naših boxspring kreveta. U ponudi su po vrlo pristupačnim cenama. A pored uvek omiljene sive i crne, možete da izaberete i odvažnije boje, poput crvene, plave, boje mente, maslinasto zelene.
  • Tapacirani krevet: udobni kreveti koji nemaju tvrde ivice i uglove gde biste se mogli povrediti, dostupni su u širokoj paleti boja i tkanina. Ako volite da čitate u krevetu meko uzglavlje biće savršeno za vas. Povišeno ležište olakšaće vam da legnete i ustanete, a klasični tapacirani kreveti po pravilu raspolažu i fiokom za posteljinu.

Mera je važna

U mömax-u ćete naći krevete u svim standardnim dimenzijama za singl i bračne krevete, a po želji možemo vam ponuditi i individualne dimenzije kao što su 90x220, 100x220, 180x220 ili 200x220 cm.
 

Dašak luksuza u spavaćoj sobi

Od motorizovanog podešavanja podnice, preko kompletno podesivog boxspring kreveta do relax funkcije uzglavlja ili funkcije punjača za mobilni telefon: mömax će vam ulepšati san i uneti dašak luksuza u vašu spavaću sobu.

Krevet prilagodite svojim navikama i kupite pravi krevet za sebe u mömax-u gde vas čeka veliki izbor oblika, boja i dimenzija.