Garniture za sedenje, dvosedi & trosedi

accessibility.listing.screenReader.filterbar

291 artik(a)la

291 artik(a)la
Prikazano 60 od 291 artikala

Garniture za sedenje, dvosedi i trosedi - središte svakog dnevnog boravka

Šta bi bio dnevni boravak bez udobnog sedećeg elementa za opuštanje, čitanje, popodnevnu dremku ili filmsko veče? Da li će vaš izbor pasti na prostranu garnituru za sedenje ili kompaktni dvosed, zavisi od vaših potreba, ukusa i želja, ali za svakoga postoji savršeno rešenje.

Elementi za sedenje u različitim varijantama

  • Garniture za sedenje: Zbog svoje prostranosti garnitura za sedenje je idealna za druženja sa porodicom i prijateljima. U obliku slova U ili L, pruža dovoljno prostora za sedenje i ležanje, a većina nudi i funkciju ležaja i fioku za posteljinu. Posebno će doći do izražaja u centru prostranog dnevnog boravka.
  • Dvosedi, dvoiposedi, trosedi i sofe: Kompaktni, ne zauzimaju puno prostora, dobro su rešenje za manje dnevne boravke, ali i za one veće ako želite da ih uskladite sa foteljama. Uz nekoliko lepih ukrasnih jastučića i ćebe stvorićete omiljeno mesto za opuštajuće trenutke.
  • Dvosedi, trosedi i sofe sa funkcijom ležaja: Svestrani elementi za sedenje koji se za tren oka pretvaraju u udoban ležaj, a nude i fioku za posteljinu. Neki modeli boxspring sofa opremljeni su dušecima i podnicama što ih čini ozbiljnom konkurencijom klasičnim krevetima.

Kombinujte boje, presvlake, funkcije

Nakon što ste odabrali vrstu elementa za sedenje, ostaje vam da se odlučite za boju i vrstu tekstila vaše nove garniture za sedenje, dvoseda, troseda ili sofe. Kod nas ćete ih naći u različitim nijansama sive i smeđe, ali i u odvažnijim bojama poput crvene, žute, tirkizne, plave ili ružičaste. Prilikom izbora presvlaka najčešće ćete birati između tkanine i veštačke kože, a kod nekih modela možete kombinovati ova dva tekstila. Uz svu funkcionalnost ne zanemarite udobnost koju vam pružaju dodatne funkcije nekih od elemenata za sedenje: podesiva dubina sedišta, relax funkcija sa elektromotorom, podesivi nasloni za ruke i glavu, USB priključak.

Posetite nas u mömax prodajnom centru ili kupujte online – sigurno ćete pronaći svoj savršeni element za sedenje!